1 d’octubre

Aquestes ratlles veuran la llum passat l’1 d’octubre, data en què el govern legítim del país ens convoca a votar si volem seguir l’estatus quo o que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República. La Generalitat ens ha demanat que posem a la seva disposició els locals habituals per poder votar. Malgrat les amenaces del govern central i el PP, un partit amb més de 900 càrrecs imputats per corrupció, nosaltres hem seguit la legalitat catalana. Escrivint aquestes ratlles, comença la repressió de l’estat espanyol i també el silenci d’aquells partits que s’autoanomenen demòcrates, però es neguen a posar urnes i callen davant la persecució policial a diaris i impremtes.

Des d’ERC, reafirmem el nostre compromís amb la democràcia i el dret internacional dels pobles a decidir el seu futur. El dret a l’autodeterminació està reconegut internacionalment i Catalunya, com a subjecte polític i nació, té el dret a autoderminar-se. Qui millor que el conjunt de la població per decidir el nostre futur i el dels nostres fills.

Catalunya és un país amb gent de diferents orígens, però tots i totes formem aquest país. Es parlen diferents llengües, hi ha diferents religions i, malgrat tot, som un sol poble. Catalunya som tots i totes i nosaltres seguirem treballant per a tothom.

També volem aprofitar aquest espai per explicar dues accions molt positives per a Vacarisses. Fruit de l’estalvi energètic en equipaments i enllumenat públic, generem uns estalvis per invertir en millors serveis per a la població. Així, podem obrir la biblioteca un matí més i el pavelló, tres matins entre setmana.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*