Carta oberta al senyor Mariano Méndez, president del PP de Vacarisses

Diari de Terrassa

En resposta a la instància a Alcaldia demanant la meva dimissió per no publicar el seu article a Cartes dels lectors de la revista municipal El Terme, voldria dedicar-li aquestes línies.

Abans de res, aclarir un tema de formes. Una dimissió només es demana a la persona que vol que dimiteixi. Al seu superior, en aquest cas l’alcalde, se li demana el cessament.

Ja sé que vostè pensa que no li publiquem la carta perquè ens fa por la seva crítica al primer any de govern, però miri, res més lluny de la realitat. De fet, convido tothom a que visiti la pàgina de Facebook del seu partit i llegeixi l’article que ens va enviar.

Els motius pels quals no s’ha procedit a la publicació ja els sap, senyor Mariano, però els hi resumeixo un altra vegada:

  • Els partits polítics tenen els seus propis mitjans de difusió per donar opinió política.
  • Si deixem que un partit publiqui en un espai reservat a la ciutadania, ho hem de deixar fer a tots, fins i tot als de govern, i ens carregaríem aquest espai obert a tothom.
  • Deixar que publiqui aquesta carta de contingut polític a la revista municipal seria utilitzar recursos i diners públics. Com li he dit abans, els partits tenen els seus propis mitjans.

 Argumenta que ja li vam publicar una carta a El Terme número 93. Té raó. A la vista està que va ser un error.

Senyor Méndez, quan vostè escriu sobre política municipal, escriu com a president del PP de Vacarisses, per molt que ens vulgui vendre que ho fa només com a vilatà. El dia que ens enviï una carta sobre la migració de les papallones, els ‘hilillos de plastelina’ o el futbol -com li agrada fer al president del seu partit- estarem encantats de publicar-li. Aquí, sí, com a vilatà.

No em voldrà entendre, ho sé. És tarannà del seu partit fer culpables els altres dels actes propis, ja sigui per unes gravacions en despatxos ministerials, pel cas que ens ocupa o per tants d’altres.

Salutacions,

Albert Salamé, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Vacarisses

 P.D.: El que més em meravella és veure com utilitza tota la maquinària del seu partit per protestar per un fet que vostè defensa a ultrança que ha fet com a ciutadà.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*