I Pla Local d’Infància i Adolescència

Només començar aquest mandat, vàrem crear la Regidoria d’Infància. Pensàvem que els infants són els grans oblidats de la nostra societat. Tenim mirades des de molts punts de vista, però ens mancava aquesta.

En endegar la nova regidoria, ens proposàvem el repte de com bastir-ne les línies mestres. A l’igual que es va fer fa dos mandats amb la Regidoria de Joventut, vam creure que el millor era elaborar un Pla Local d’Infància i Adolescència, donant veu a tots els sectors implicats i sense deixar de banda l’objecte de la creació de la nova regidoria, és a dir, els infants.

Aquest pla està sent elaborat per la Fundació Ferrer i Guàrdia i per l’equip de les regidories de Joventut i Infància. Es faran sessions de treball i també es buscaran persones a les sortides de les escoles, el poliesportiu, etc., que considerem interessants perquè ens ajudin a fer efectiu aquest treball.

Espero que, entre tots i totes, elaborem un bon pla, ja que ho fem amb la millor intenció del món, per millorar la qualitat de vida dels nostres infants.

Pla Local d'infància i Adolescència de Vacarisses

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*