ERC Vacarisses abandona el Consell de Redacció de El Terme.

Des d’ERC Vacarisses volem comunicar que no assistirem més al Consell de redacció de la revista El Terme. Aquest Consell es convoca, en teoria, per determinar quines notícies van en aquesta revista municipal. Aquesta convocatòria, però, només és en alguns números, però, en la majoria no es convoca.

La paciència se’ns ha acabat, ja que, aquesta revista ha esdevingut, igual que els altres mitjans de comunicació de l’ajuntament, uns instruments per a la propaganda i difusió de l’equip de govern.

Pensem que El Terme, en concret, però també la Web i el butlletí de notícies són el NO-DO d’UIPV i VxV. El Terme, en l’anterior legislatura, era una revista que, a part d’informar sobre l’ajuntament, informava sobre les entitats, la història, l’entorn etc. de Vacarisses, mentre que ara, s’ha convertit en una revista de propaganda, sobretot d’UIPV. Aquest partit confon aquesta revista municipal amb la revista del seu partit.

Per tots aquest motius, ERC no assistirà més a aquest Consell durant aquesta legislatura, a no ser, evidentment, que hi ha hagi un canvi radical en la manera d’informar.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*