ERC Vacarisses acusa l’Ajuntament d’usar el Casal de manera ‘partidista’.

ERC, juntament amb d’altres entitats, va demanar el Casal de la Gent Gran per fer un acte informatiu, sobre com quedarien les pensions en una Catalunya independent en el que, evidentment, el principal públic objectiu eren els pensionistes. Varem pensar, doncs, que aquest era el millor lloc per tractar aquest tema.

L’ajuntament es va negar a deixar-nos el local, tot dient que pertorbaria les activitats programades.

Des d’ERC pensem que s’hauria pogut buscar un dia o hora en que no interferíssim cap activitat, si es que n’interferíem alguna, ja que vam fer la tria de data (29 d’octubre) en un dia en que no hi hagués cap activitat del Mes de la Gent Gran.

El passat dilluns 27 d’octubre vam tenir una reunió amb l’alcalde on vam tractar aquest tema i el Sr. Boada ens va reiterar una vegada i altra que el Casal no era lloc per fer aquest tipus d’actes i que, si .volíem fer un acte allà, havíem de parlar amb la junta del Casal i que ells ens havien d’autoritzar.

Així doncs, la primera resposta és una negativa, i poc després ens diuen que són els avis qui ens han d’autoritzar.

Nosaltres creiem que com a partit hem de demanar el consentiment de l’ajuntament i no de la junta del Casal de la Gent Gran per fer un acte, ja que el local es propietat municipal, de la mateixa manera quan es fa un acte al Punt De Vol, demanem permís a l’Ajuntament i no a l’Assemblea de Joves.

Veiem, doncs, una clara intencionalitat de l’equip de govern en no deixar-nos fer l’acte a al Casal, doncs tenen el col·lectiu d’avis com a propietat de l’equip de govern i actuen amb ells d’una manera partidista i no deixen que hi accedeixi altra gent i altres propostes que no siguin ells i les seves.

Per tant, en resposta a les declaracions de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses, manifestem:

1. Que ERC Vacarisses mai ha dit que l’Ajuntament ens negués la celebració d’aquest acte, sinó la celebració en el local més adequat pel trema a tractar, com és el Casal de la Gent Gran

2. Que el Casal està clarament diferenciat en dos espais, un d’activitats i un altre de cafeteria i, per tant, es podrien adequar els espais per la celebració de l’acte informatiu sense interrompre cap taller ni el seu funcionament habitual.

3. Que cap sala del Castell oferida per l’Ajuntament és de fàcil accés per a la gent gran, i que la sala D de la Fàbrica (on finalment es va celebrar l’acte) queda massa amagada, i així ens ho van comunicar alguns dels avis que hi van assistir.

4. Que l’acte era d’interès informatiu sobre com una Catalunya independent resoldria el tema de les pensions, i que aquesta informació és útil tant per partidaris de la independència del país com per partidaris d’altres corrents.

5. Que davant la declaració del consistori en col·laborar amb el procés del 9N, esperem veure més d’un gest significatiu en aquest sentit aquesta setmana clau que acabem d’encarar

Acte pensions

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*