581 gràcies

Ens agradaria donar les gràcies a totes les persones que en aquestes darreres eleccions ens van votar. Així doncs, volem donar 581 gràcies, tantes com vots vam tenir. Mai ERC havia obtingut tant suport en unes eleccions municipals. Aquest fet ens ha portat a quedar a escassos vots de la candidatura més votada.

Davant d’aquests resultats tenim un gran repte, encapçalar el nostre ajuntament. Creiem fermament que ens ha arribat l’hora de tirar conjuntament amb els altres partits d’esquerra de Vacarisses, polítiques que posin les persones com allò fonamental, com allò primordial, però lluny de caure en el servilisme i el caciquisme.

gràciesl

Per altre banda des d’ERC, lluitarem al costat del país per aconseguir la nostra anhelada llibertat, tot i saber que en aquest aspecte no som majoria, lluitarem i arribarem a enteses amb qui calgui, perquè Vacarisses resti al costat del procés.

Comencen quatre anys plens de reptes i esperem que d’encerts, la feina no ens fa por i per això entrem a governar amb il·lusió, empenta, ganes i sabent que estem preparats.

Visca Vacarisses i visca, sempre, Catalunya.

Toni Masana.

Comentaris

Comentaris

One comment on “581 gràcies
  1. pian ha dit:

    Perfecte, nous aires, noves maneres, municipi i país. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*