Aigua – Vacarisses

Amb aquest escrit, enceto una seguit d’entrades al meu bloc, on pretenc aclarir, si cal, les particularitats del subministrament d’aigua a Vacarisses.

En aquest primer escrit, m’agradaria fer referència a qui subministra aigua a Vacarisses i en quins nuclis habitats ho fa.

Com és sabut, la majoria de l’aigua que beuen els habitants de Vacarisses la gestiona directament l’Ajuntament. Aquesta aigua, actualment, ve de pous situats a Can Serra i d’una mina d’aigua situada a Can Còdol. D’aquests pous, el número 1, subministra entre el 50 i el 55% del total de l’aigua que arriba a les nostres llars. És en aquest pou, el número 1, on tenim actualment el principal problema, degut a la baixada dràstica de nivell que ha tingut.

Per altra banda, el nucli habitat dels Caus rep el subministrament de Mina de Terrassa, sent l’únic nucli habitat que no rep l’aigua de pous. A El Palà i La Creu, hi ha una concessió feta a Mina de Terrassa, de què queden encara 40 anys per exhaurir-se. Per acabar, al Ventaiol i La Farinera, és Sorea qui té la concessió.

Aigua

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*