Comunicat sobre el camp de gespa artificial

En el passat ple de novembre es va aprovar per 9 vots a favor d’ERC, Movem Vacarisses, PSC i Veïns per Vacarisses i els 4 en contra d’UIPV el fet de començar a caminar per que el camp de gespa artificial sigui una realitat a Vacarisses. Som dels últims pobles de la comarca a tenir unes instal·lacions d’aquestes característiques i, malgrat la bona feina i l’esforç dels que tiren endavant el club dia a dia, és molt difícil competir amb d’altres poblacions que sí tenen els camps en condicions.

UIPV, com a principal partit de l’oposició, va votar-hi en contra argumentant que construir el camp de gespa pot condicionar l’urbanització del Ventaiol i La Creu. Nosaltres creiem que no té res a veure una cosa amb l’altra i els recordem que, abans d’urbanitzar moltes altres urbanitzacions, ells van construir altres equipaments, que sí van condicionar el fet de que no estiguin urbanitzades a hores d’ara. Preguntem a UIPV, perquè en 20 anys de governs amb majoria, ni van construir el camp de futbol, ni van urbanitzar el Ventaiol i La Creu. Per què UIPV amb un moment que la llei ho permetia no va destinat el romanent líquid de tresoreria al camp de gespa? Per què no ho va destinar al Ventaiol? Per què al final de 2014 i amb 800.000 euros a la caixa, es va destinar tan poc al Ventaiol, o tant poc a La Creu, o ni un euro a la millora de la xarxa d’aigua, o ni un euro a millorar el pavelló?

Des d’ERC, vam deixar clar que volem construir el camp de gespa, volem urbanitzar La Creu i fer tots els passos previs a la urbanització del Ventaiol, deixant-ho tot a punt per començar l’obra a l’inici del següent mandat. Així mateix també volem redactar el projecte del Pau Gran i l’Oliva.

Aquests projectes els volem incloure en el pressupost del 2018 i, si UIPV hi està a favor, hi hauria de votar a favor. No entendríem que un partit que es diu municipalista voti en contra de millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes.

Igualment recordar que el vot en contra d’UIPV no sols afectava a la posada en marxa del camp de futbol de gespa, sinó que també afecta a millores com la d’asfaltar el principal carrer del Ventaiol, dotar una partida per arreglar els parcs infantils, netejar parcel·les municipals i millorar el ferm d’equipaments esportius, entre d’altres accions.

Nosaltres seguim, amb el compromís ferm de tirar endavant la feina que comporta el compromís que vàrem adquirir amb la ciutadania a les eleccions municipals del 2015.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*