Dissabte solidari

Aquest dissabte al vespre, a Vacarisses, viurem una nit de solidaritat i conscienciació sobre les persones que, per diferents motius, es veuen obligades a fugir de casa seva. Comptarem amb el concert de l’Orquestra Plateria, que actuaran de manera desinteressada i altruista. Des d’aquí, el nostre reconeixement per a ells i per a totes les persones que faran possible aquest acte: a DJ Jordi, al tècnic de so Albert Pique, a Du-Dux Llum i So, al Mark Lorente pel fantàstic cartell, a l’entitat Vacatukada i, molt especialment, a la Marina, per la dedicació i l’esforç per tirar tot això endavant! I els regidors de la Corporació estarem servint-vos a la barra del bar durant el concert.

El fet de recollir diners per ajudar d’una manera o altra les persones refugiades honora a tots i totes les qui ho fan. En aquest cas, l’import recaptat es destinarà a l’ONG Tijeras Solidarias.

Des d’aquí, un missatge de solidaritat amb totes les persones refugiades o que busquen refugi i un crit de rebuig per a tots aquells que es neguen a ajudar qui més ho necessita. Hauríem de recordar que Catalunya ha estat i és terra de pas i d’acollida, que la seva gent té diversos orígens. Volem recordar també que, no fa pas tant temps, vam ser nosaltres qui, fugint d’una derrota, vàrem haver d’emigrar.

Tijeras solidariasVolem acollir!

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*