El Grup d’ERC al Congreso fa 7 esmenes als pressupostos de l’estat que han de suposar millores per a Vacarisses

El grup d’Esquerra Republicana al Congreso ha presentat 7 esmenes als pressupostos de l’Estat 2017 que afecten directament a la vila de Vacarisses i que en total sumen un pressupost de 3.050.000 d’euros.
Les esmenes se centren en la millora de la il·luminació de Can Serra i Els Cau amb la substitució de les bombetes per unes LED (200.000 €), la millora dels locals de les associacions de veïns (100.000 €), la urbanització de La Creu, El Ventaiol, Ca l’Oliva i Pou Gran (2.000.000 €), la col·locació de gespa artificial al camp de futbol (250.000 €) i l’adquisició d’un equipament cultural per a la vila (500.000 €).

En Toni Masana, alcalde de Vacarisses, afirma que “Buscarem finançament per millorar Vacarisses allà on sigui. No oblidem que l’Estat no ha fet mai les inversions que pertoca al país. Des d’ERC Vacarisses esperem que s’acceptin les esmenes i seguirem treballant des de tots els fronts per dotar a Vacarisses les serveis i infraestructures que necessita i es mereix.”

ERC denuncia que el projecte de pressupostos presentat pel govern espanyol “manté les retallades socials mentre s’incrementa en més d’un 30% la despesa militar”, a més de representar que es continuï amb l’asfíxia “a l’autonomia i la despesa social de les comunitats autònomes i als entitats locals”, i que empobreixin encara més pensionistes i persones a l’atur.

Recordem que les promeses del president Mariano Rajoy en relació a futures inversions han quedat en res en aquests pressupostos, en els quals la inversió baixa un 2,7% en relació al 2016. I, a més, “des d’una política de pedaços i de puntada endavant” sense, per exemple, aprofundir en les veritables necessitats de la modernització de la xarxa de carreteres de l’Estat a Catalunya “i les necessàries solucions de mobilitat”.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*