El Parlament aprova fer les obres de millora de la C-58

La Proposta de resolució presentada per ERC sobre les obres de millora de la carretera C-58 al pas per Vacarisses, ha estat aprovada aquest dimarts al Parlament de Catalunya per unanimitat.

Els acords que s’han arribat són els següents:

– Que abans de finalitzar l’any 2014 s’hagin redactat els projectes de Millora de les característiques superficials del ferm i re-estudi de la secció transversal de la Carretera C-58 de Viladecavalls – Vacarisses i de Vacarisses a Castellbell i el Vilar, que incloguin la separació dels sentits de separació en els trams que sigui viable.

– Que es liciti el projecte de construcció, durant el primer semestre, i s’iniciïn les obres per a finalitzar el projecte dins de l’any 2015.

– Que es revisi el protocol existent sobre la instal·lació de cons quan les condicions meteorològiques són adverses per si cal introduir-hi millores en el seu funcionament.

– Que es procedeixi, durant l’any 2015, a fer mesuraments acústics en el tram urbà de la C-58 al seu pas per Vacarisses, i en el cas que aquests superessin els nivells previstos procedir a la instal·lació de pantalles de protecció acústica.

C-58

Foto: La Torre del Palau

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*