El problema de l’aigua

Primer de tot, volem agrair al regidor d’UIPV Salvador Martín, que ha renunciat a la seva acta, la feina feta per Vacarisses. Des d’aquí, volem oferir-li tot el nostre suport.
A Vacarisses, estem patint un greu problema amb l’abastiment d’aigua. La falta de manteniment i inversió fan que la xarxa pateixi unes pèrdues brutals. Hem d’afegir la baixada de nivell del principal pou d’abastiment per explicar la situació en què ens trobem. És evident que, amb un any a govern, no es poden resoldre mancances de 20 anys, però aquest és i serà el nostre objectiu. Hem invertit, i més que ho farem, per treballar i mirar de resoldre aquest problema. Volem llençar un missatge a la població perquè redueixi el consum d’aigua; entre tots ho podem fer, però necessitem la col·laboració de tothom.

També volem explicar que l’Ajuntament de Vacarisses és un dels impulsors del Parc Rural de Montserrat. Aquest parc busca donar una marca a tots els productors agrícoles, ramaders, elaboradors i persones que treballen en el turisme, per impulsar els seus negocis o per ajudar a instaurar nous projectes al territori, amb el conseqüent benefici per al nostre entorn i la nostra economia.
Enguany, ens trobarem una Festa Major diferent. Serà una festa que intentem que s’ajusti molt més a la nostra realitat, serà més participativa i descentralitzada, enfocada a totes les generacions, que creiem que no es donava. L’any vinent intentarem que sigui molt més participativa, no només els actes, sinó també la seva organització. Des d’ERC Vacarisses, us desitgem una molt bona Festa Major!!!

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*