Els 4 partits de l’oposició de Vacarisses demanen un ple extraordinari per reprovar l’actuació del govern a les portes de les eleccions municipals.

PSC, ERC, CIU i PP consideren intolerable la forma de procedir d’un govern que els darrers mesos ha entrat en una voràgine d’execució d’obres sense precedents.

Els quatre partits de l’oposició han sol.licitat la celebració d’un ple extraordinari per demanar explicacions sobre les obres que s’estan realitzant en tot el municipi i que en cap moment han estat informades per part del govern. Consideren que aquesta forma de procedir és una falta de respecte cap ells com a membres de la corporació i a la vegada un insult a una ciutadania, que feia anys que reclamava certes actuacions i que ara a 3 mesos vista de les eleccions s’han començat a fer a corre cuita i sense previ avís.

En el ple extraordinari que se celebrarà el proper 5 de maig, els 4 grups volen reprovar aquesta forma d’actuar del govern d’Unió Independent per Vacarisses i Veïns per Vacarisses i demanaran explicacions sobre la consignació pressupostària, autorització de la despesa, les partides afectades i la justificació de la necessitat d’algunes d’elles , perquè es podria sospitar que moltes d’aquestes obres i actuacions s’haurien pogut fet per la via ràpida degut a la proximitat de les eleccions municipals i es vol confirmar que s’hagin seguit tots els procediments legals pertinents.

L’oposició també veu la possibilitat que el proper govern municipal sorgit de les eleccions del dia 24 de maig , es trobi lligat de mans i peus amb algunes partides pressupostàries a zero, cosa que implicaria no poder fer ni una sola actuació fins a final d’any. D’altra banda, també veurien perillar el tancament comptable de l’exercici 2015.

#pleVacarisses extraordinari

Comentaris

Comentaris

One comment on “Els 4 partits de l’oposició de Vacarisses demanen un ple extraordinari per reprovar l’actuació del govern a les portes de les eleccions municipals.
  1. pian ha dit:

    Tal i com dieu; lligats de mans i peus pels propers anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*