ERC a govern

El passat mes de maig hi va haver eleccions municipals. Fruit d’aquests comicis, hi va haver un pacte d’esquerres que ha portat ERC, grup majoritari, a govern, a tenir l’alcaldia i a responsabilitzar-se de diferents regidories.

Des d’aquí, volem agrair als tècnics i treballadors de l’Ajuntament la seva professionalitat i el fet que s’hagin adaptat sense dificultat a les noves línies de treball.
Un dels principals temes en què estem treballant són les obres de La Coma, on ens hem trobat que hi havia una desviació econòmica de més de 60.000 euros, tot i que l’anterior govern va assegurar, en vàries ocasions, que no hi hauria desviació i que, si n’hi havia, seria mínima.
També volem refermar el nostre compromís amb el conjunt de vilatans i vilatanes, abordant tots aquells temes amb què ja havíem treballat des de l’oposició, com per exemple la millora de la C-58. La pressió dels veïns i el treball d’ERC al Parlament han suposat que, finalment, s’estiguin tirant endavant aquestes millores tan necessàries per als usuaris d’aquesta via. Fiscalitzarem que les obres de la C-58 es realitzin en els terminis acordats i anirem informant del seu desenvolupament a través dels mitjans de comunicació municipals.

Volem informar també de la creació de dues noves regidories, la d’Habitatge i la d’Infància. Amb aquestes dues noves àrees, i sense incrementar la despesa, volem treballar per millorar la condició de vida dels nostres infants. Volem millorar l’espai que ocupa l’infant en la nostra societat i situar-lo al mig de les nostres decisions. Igualment, intentarem resoldre els principals problemes generats per la crisi en la sempre complicada qüestió de l’habitatge.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*