Estalvi i responsabilitat

Des que vam entrar a governar ara farà dos anys, hem tingut una obsessió: millorar els equipaments municipals i treballar en la línia que aquests equipaments siguin més sostenibles energèticament.

Alguns dels nostres equipaments són vells i, moltes vegades, no han tingut el manteniment desitjat. Des de principis de mandat, hem començat una lluita per revertir aquesta situació.

S’ha millorat la piscina municipal, acabant amb les pèrdues d’aigua sistemàtiques d’aquest equipament. Igualment, hem millorat l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

A l’edifici de l’ajuntament, s’ha treballat en la instal·lació de tecnologia LED en gairebé tota la il·luminació i s’ha aïllat tèrmicament l’edifici. El mateix s’ha fet a El Cuc. Al Casal, també s’han fet millores en l’aïllament tèrmic i, a més, s’està treballant en millores acústiques i tècniques perquè aquest equipament pugui ser un lloc de referència de moltes de les activitats culturals de Vacarisses.

A La Fàbrica, s’hi fan tres actuacions. La primera, l’aïllament a totes les sales i també es col·loquen unes persianes buscant el mateix efecte. Finalment, es rebaixa algun sostre per millorar acústicament aquests espais. A finals d’any, es faran les mateixes actuacions al pavelló.

En definitiva, són accions no molt vistoses, però que milloren els equipaments i, el que és més important, generen un estalvi econòmic considerable.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*