Final de legislatura.

De tots és sabut que els governs, a final de legislatura, premen l’accelerador i acaben aquelles obres inacabades, projecten exposicions, arreglen voreres, etc. En definitiva, deixen pel final de legislatura accions per recordar a la gent que segueixen governat i que no s’han oblidat de la ciutadania. Juguen, però, amb la mala memòria de la població, pensant que el record és a curt termini i la gent farà ús del seu vot mirant només els últims 5 o 6 mesos de legislatura.

Com he dit abans, molts governs ho fan. També és cert que molts governs, durant la legislatura, apliquen el seu programa electoral i durant els quatre anys de legislatura van desplegant les seves polítiques.

A Vacarisses ens trobem en una altra dimensió. El govern d’UIPV i VxV s’ha dedicat, durant els tres anys i mig de legislatura, només, a gestionar i, en cap cas, a aplicar les seves polítiques (si és que en tenen). Durant tres anys i mig, han paralitzat pràcticament l’acció de govern.

Agafaré com a exemple una regidoria, la de cultura. Aquesta àrea no ha sigut capaç, en tres anys i mig, de posar en marxa una ràdio, no s’ha fet cap exposició, cap presentació de cap llibre, cap cicle de concerts, no s’ha treballat sobre el patrimoni, etc. En resum, s’ha dedicat a gestionar i a fer allò que era ineludible.

article toni

Ens trobem a la recta final de la legislatura i aquesta regidoria enceta un cicle de concerts, presentarà un llibre, farà dues exposicions en menys d’un mes, fa un programa, per primera vegada, de ràdio amb cara i ulls. En definitiva, activa la regidoria i fa allò que hauria d’haver fet durant els últims tres anys i mig.

Així doncs, aquest govern ha concentrat la seva acció de govern en els últims 6 mesos, única i exclusivament per captar el vot de l’electorat, única i exclusivament per tornar a ser escollits i no perdre la cadira.

Personalment ho trobo una falta de respecte a la ciutadania i una presa de pèl, doncs la legislatura dura 4 anys i la feina i les polítiques s’han de desenvolupar durant els quatre anys i no durant 6 mesos.

Esperem, doncs, que la població els hi tingui en compte aquest 24 de maig.

Comentaris

Comentaris

One comment on “Final de legislatura.
  1. francesc mesa i segarra ha dit:

    Es una vergonya el que no han fet durant tota la legislatura i el que han fet ha estat enganyar, manipular i meynstindre als ciutadans com si fosin ser d’altres especies, si aixo pases a les illes britaniques el pible els animenaria com ho fan als paisos de la mediterrania i en especial a espanya, aquets del govern municipal s’han portat com veritables pigs i desitjaria que els vilatans de vacarisses els donesin el que es mereixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*