I quant val tot això?

Els darrers mesos, des de novembre aproximadament, l’actual equip de govern de l’ajuntament de Vacarisses ha començat un seguit d’obres arreu de la geografia municipal. Aquestes obres, des d’ERC, calculem que poden arribar a uns 500.000 euros. Aquesta xifra augmenta considerablement si tenim en compte que les petites obres no hi estan incloses. Alguns d’aquests arranjaments els trobem totalment innecessaris i fora de lloc i pensem que s’haurien d’haver destinat a d’altres funcions.

El que considerem més greu és que, aquestes obres, en cap cas han estat informades a l’oposició i moltes s’han passat a través de decrets d’alcaldia.

Són obres, en molts casos, improvisades i que no sabem quins problemes de tresoreria poden provocar en el pressupost municipal. Pensem que els nous governants sorgits de les eleccions del 24 de maig es poden trobar amb partides a zero i, conseqüentment, no poder desenvolupar cap iniciativa fins al proper pressupost.

I quant val tot això?

Considerem que es tracta d’una política de terra cremada, amb l’únic objectiu de poder vendre a la ciutadania un gran número de reformes i arranjaments i, així, guanyar el seu vot de cara a les properes eleccions.

Per tots aquest motius, des d’ERC demanarem que es convoqui un ple extraordinari per què l’equip de govern ens expliqui d’on surten aquests diners, com s’han fet les adjudicacions de les obres i quin és l’estat d’algunes partides pressupostàries.

Toni Masana
Alcaldable per ERC Vacarisses.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*