L’1 d’octubre, una fita increïble

Per a nosaltres, l’1 d’octubre és un punt de partida, un punt per confirmar en les eleccions del 21 de desembre. Si guanyen les forces independentistes en aquestes eleccions il·legítimes, el camí seguirà per consolidar la república. És per això que demanem la màxima participació per aconseguir una victòria rotunda.

Volem agrair a tothom que va fer possible l’1 d’octubre; Catalunya i Vacarisses vàrem demostrar a l’estat espanyol que, units, som molt forts i invencibles.

En el context municipal, volem destacar els projectes finançats amb el romanent líquid de tresoreria, aprovats en el ple del 4 d’octubre. Invertirem en estalvi energètic, amb la millora d’aïllaments i protectors solars en alguns equipaments municipals, i la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta del poliesportiu, la deixalleria i les escoles bressol. Seguirem amb l’aposta per la tecnologia LED, tant en edificis municipals com en l’enllumenat públic de les urbanitzacions del Ventaiol, Can Serra Estació, El Fresno, La Farinera i Ca l’Oliva. També posarem en marxa una càmera tèrmica de detecció d’incendis urbans i forestals en un radi de 8 km. Cal dir que és un sistema pioner a Catalunya.

Finalment, volem agrair a les companyes de viatge del PSC el camí fins aquí. La situació del país no ens permet continuar navegant junts, però el destí segueix sent el mateix, i així ho vam deixar palès al Pla d’Actuació Municipal que vam acordar durant el primer any de legislatura. De ben segur que establirem molts punts de trobada. Sort i encerts!

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*