La sanitat, una prioritat

El passat mes d’octubre, l’alcalde Toni Masana es va poder reunir amb el conseller Toni Comín per demanar millores en la sanitat a Vacarisses. Entre d’altres coses, es va demanar al conseller la possibilitat que els ciutadans puguin sol·licitar ser atesos a Manresa o a Terrassa. Per altra banda, també és va demanar una ampliació del CAP i que Vacarisses passi a ser la capçalera de l’Àrea Bàsica, doncs és la població amb més habitants i que considerem pitjor atesa. El conseller va veure amb bons ulls algunes propostes i es va emplaçar a treballar-hi. Nosaltres seguirem empenyent i treballant perquè aquestes demandes es facin realitat.
Per altra banda, aquest any i gràcies, en part, a l’ajuda de la Fundació La Caixa, podrem donar continuïtat a l’Espai dels Infants, un espai de trobada i de suport per a molts dels nostres infants. Aquest projecte, enguany, es realitza a l’escola Font de l’Orpina.
Des de l’Ajuntament de Vacarisses, estem impulsant, juntament amb altres municipis, l’ampliació del Parc Natural de Montserrat, un projecte aturat fa anys i que alguns dels ajuntaments afectats ens hem conjurat perquè sigui una realitat. Sabem que és complicat per la situació econòmica de la Generalitat, però creiem que és una bona causa per la qual lluitar. La repercussió en positiu per al nostre municipi seria molt gran.
Per acabar, volem felicitar l’Associació Palà Cultura i Esports per la magnífica organització de la cursa de la Vacabike, així com totes les entitats que van fer possible que la primera Taula d’Entitats de Vacarisses fos un èxit.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*