Moltes gràcies a tots i totes

Hem passat un estiu complicat pel que fa referència a l’aigua. Hem estat molt a punt d’haver de fer restriccions i al final, gràcies a l’esforç de tots i totes, ho hem aconseguit. Per part de l’ajuntament, s’han abocat tots els recursos per trobar aigua i per reduir-ne el consum. Finalment, s’ha construït un pou que dóna una quantitat modesta d’aigua, però vital per la situació en què ens trobem. S’ha invertit en reguladors, variadors etc., tot encaminat a rebaixar el consum d’aigua.

S’ha parlat amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per valorar una possible connexió en alta per Terrassa. Hem explorat la possibilitat de formar part de CONGIAC i, per tant, crear una empresa municipal d’aigua. Tot això ens presenta diversos escenaris que volem consensuar amb l’oposició i el veïnat per fer un pas o un altre.

En resum, hem fet i estem fent el que no s’havia fet en 20 anys. Inversió i explorar totes les possibilitats que més beneficiïn Vacarisses i els seus habitants. La feina no acaba aquí; hem guanyat només una batalla. Seguirem treballant i millorant la xarxa, buscant minimitzar la pèrdua d’aigua.

Per acabar, m’agradaria felicitar tots els veïns i veïnes de Vacarisses que han col·laborat amb nosaltres i que han fet cas de les recomanacions i han reduït el consum d’aigua. Sense vosaltres, no ho haguéssim aconseguit i crec que és de justícia agrair-vos l’esforç.

Prospecció

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*