Neixen les JERC Vacarisses.

El passat 12 d’octubre un grup de joves ens vàrem reunir per emprendre de nou la secció local de les Jerc Vacarisses.

Després de tants anys, hem volgut continuar amb les Jerc de Vacarisses per intentar mobilitzar al jovent del poble i ajudar a difondre les nostres inquietuds i pensaments, ja que malauradament són aquests els més oblidats.

Des de les Jerc de Vacarisses, també volem posar el nostre granet de sorra en el procés que està vivint ara mateix el nostre país de cara al 9 de novembre del 2014 i per ajudar a convertir aquesta data en un dia històric per a Catalunya.

El proper dissabte 29 de març realitzarem la presentació amb un programa ben variat, amb la presència de Bernat Picornell (Secretari d’Organització de les Jerc) i Marc Sanglas (Diputat de comarca al Parlament de Catalunya). També comptarem amb la participació de diferents entitats del poble com ara l’Esbart Dansaire i La Colla de Diables. Cap al tard, per acabar de passar una bona estona tots junts, es farà un sopar i es realitzaran dos concerts de música en directe a càrrec de l’Aida Sstrings i L’Exèrcit d’Islàndia, on tothom serà benvingut.

Salut.

Visca Catalunya independent!!!

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*