Nova executiva d’ERC Vacarisses

El passat dissabte 29 de març l’assemblea d’Esquerra Vacarisses es va reunir per renovar la seva executiva.

L’assemblea va nomenar a Olga Serra com a nova presidenta de la Secció Local. Na Laura Soler és la nova Secretària de la Dona i l’Albert Salamé el nou secretari d’Organització i de Comunicació. En Toni Masana i Ubach repeteix com a Portaveu del Grup Municipal i secretari de Política Municipal. I en Jordi Salvador continua sent el secretari de Finances.

L’Olga Serra, com a nova presidenta d’Esquerra Vacarisses, ens deixa aquesta reflexió sobre el nou càrrec que assumeix dins la secció local:


“Nova presidenta d’ERC Vacarisses”, fa respecte aquesta frase… Però la veritat és que per mi només significa seguir formant part d’un equip de gent que té les coses clares, que té ganes de seguir treballant per millorar la nostra vil·la, que té ganes de posar el seu esforç en aconseguir un país lliure i d’esquerres.

És un càrrec, sí, però que no existiria sense el suport i l’empenta de tots els que creieu en el nostre projecte. I ara, més que mai, us necessitem per portar-lo endavant!! Perquè aquest és un any en el que ens ho juguem tot, en el que ens cal mobilitzar-nos, donar a conèixer el projecte de nou país i parlar, parla molt, explicar-nos i resoldre possibles dubtes dels que tenim al nostre voltant.

I m’engresca especialment poder seguir treballant per la nostra vil·la. Poder aportar el meu granet de sorra en millorar el dia a dia de la gent que m’envolta. Potser és la part més dura, però també la més agraïda. On els resultats de l’esforç són fàcilment visibles i on tens l’opció d’arribar directament a aquells que tenen alguna cosa a dir.

I per últim, encara que soni molt tòpic, vull agrair de veritat la confiança que m’heu donat des de dins del mateix partit. Espero estar a l’alçada, però el que podeu tenir clar és que posaré totes les meves ganes i el meu esforç en fer que això surti bé. I no només jo. Estic segura que tot l’equip –en Toni Masana com a portaveu de grup municipal, l’Albert Salamé com a secretari d’Organització i de Comunicació, la Laura Soler com a secretària de la Dona (i membre de les JERC Vacarisses)  i en Jordi Salvador com a secretari de Finances– afronten amb la mateixes ganes aquests anys de feina intensa.

Seguirem treballant, seguirem escoltant, seguirem lluitant!!

Olga Serra
Presidenta ERC Vacarisses

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*