Queixa formal sobre Vacarisses Ràdio

Adjuntem la carta de queixa que el nostre regidor, Toni Masana, ha fet pública:

Bon dia,

Us escric aquest correu, per fer palesa la nostra queixa amb la manera que ahir la radio de Vacarisses va menystenir els seus oients i la població de Vacarisses en general en la retransmissió del ple de gener passat.
La retransmissió va començar dues hores tard i  va durar exactament una hora.Tot seguit es van posar un humorista i després música, per acabar, sense res més, que  en un silenci pertorbador.
Com a regidor de la corporació ,demano explicacions convincents, per aquesta manera de treballar. Aquesta és una ràdio que s’ha innagurat tres vegades, que fa tres anys que hauria de funcionar i la incompetència d’alguns està aconseguint que sigui la riota de tot Vacarisses.
Ahir el que es va materialitzar, no és res més, que la desídia que té aquest equip de govern i en concret el regidor de l’àrea per la ràdio municipal. Una ràdio que hauria d’estar al servei del poble.
La nostra paciència és llarga, però s’ha acabat, demanem explicacions i accions ràpides perquè la ràdio de Vcarisses, sigui això una ràdio, simplement una ràdio.

Toni Masana i Ubach

  • Notícia sobre la queixa a La Torre del Palau AQUÍ.
  • Tall d’àudio amb el moment de la interrupció de la retransmissió del ple, AQUÍ.
  • Publicació al Facebook de l’Ajuntament de Vacarisses amb l’anunci de la retransmissió (llegir també els comentaris), AQUÍ.
  • Explicació dels fets per part de l’Ajuntament al web municipal, AQUÍ.

 

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*