Respostes a les vostres preguntes al ple.

A continuació us deixem les respostes a les preguntes que ens heu fet arribar per diferents mitjans per que traslladem al ple. Quan el tinguem llest, també podreu escoltar les respostes de viva veu a l’àudio que penjarem aquí.

1. Cost total il·luminació de la Torrota. 14.500 Euros (falta alguna cosa per comptar).

2. Cost total del castell de focs del dia de reis. 1200 Euros.

3. Explicació de perquè s’ha deixat de convocar la Comissió de Reis: “Q no s’han fet els Reis?”. Doncs no s’ha convocat.

4. Explicació i informe policial, pel canvi de sentit del carrer Torrent Moliner.  NO hi ha informe. S’ha fet perquè sembla ser que una ambulància no va poder entrar al carrer.

5. Cost total de la instal·lació del bar del camp de futbol. 44.500 Euros.

6. Protecció als extrems de les tanques del camp de futbol. Sembla ser que degut a la petició, aquesta setmana ho han fet.

7. Per quarta vegada preguntem, quan pensem posar els guarda-rails a la carretera dels Caus. Resposta; “és imminent”.

8. Potenciar altres esports i potenciar el patinatge, per exemple al pavelló. Resposta; “Al pavelló no es pot patinar ni fer altres esports perquè el terra no ho permet i la Generalitat va obligar a construir aquest terra.” Des d’ERC pensem que és un greu error de la manera com es va construir el pavelló i el terra només és un desgavell més del gran desgavell que va ser la seva construcció. Cal destacar que aquest any el pressupost amb esports ha baixat gairebé un 30%, per tant ens podem oblidar del nou terra del pavelló i de potenciar altres esports.

9. El Consell de Comunicació quan el pensen convocar. Resposta “ara al febrer”. El regidor ens va comunicar que el consell el convocarien al setembre. Estem a finals de gener i encara no s’ha convocat.

10. Audiència de la ràdio. Resposta “no es pot saber i no ho sabem”.

11. S’ha signat el conveni amb Tratesa pel camp de gespa. Resposta “No cal, no ho hem fet, el que hi ha signat ja val”. Explicar que el que hi ha ara no és un conveni i que no té gaire validesa legal.

12. Quin marge té la policia per penjar els rètols, d’un lloc, on no s’hi pugi aparcar; per obres, actes, etc. Resposta: “no n’hi ha”.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*