Seguim…

Una de les feines dels polítics municipals és aconseguir recursos per poder invertir-los al municipi. Els regidors d’ERC no paren de buscar-ne. El fet de ser un partit que depassa l’àmbit municipal ho afavoreix. Enguany hem presentat esmenes als pressupostos de l’Estat per valor de 2 milions 800 mil €. Fins a l’últim minut intentarem treure recursos d’aquest estat que ens maltracta. S’han demanat recursos per construir el camp de gespa, per millorar locals de les Associacions de Veïns, per instal·lar tecnologia LED, per urbanitzar el Ventaiol, La Creu, l’Oliva i Pau Gran. Aquestes esmenes han de ser aprovades al debat dels pressupostos al Congreso. Quan surti aquest escrit, segurament, ja sabrem si s’han aprovat les esmenes o no.

També hem aconseguit 50.000 € d’una subvenció de la Diputació per arranjar el camí del Mimó i 115.000 € de subvencions de la Xarxa de Governs Locals per a varis projectes. Volem destacar els 60.000 € per a l’obertura de la franja de protecció de Torreblanca II. Els diners obtinguts són més del doble que en l’últim any de govern d’UIPV i VxV.

Per acabar, volem dir-vos que el 8 de maig es va tancar la Comissió de seguiment de la C58, creada a instàncies d’ERC, quan érem a l’oposició. ERC va presentar una Proposta de Resolució al Parlament (2013) que va ser aprovada per unanimitat i que va portar a la construcció de la separació entre carrils a la C58. Després d’un any d’implantació, els accidents han baixat un 63% i els accidents mortals, un 100%. Cal felicitar-nos tots d’aquest èxit, un èxit que es va començar a gestar amb les mobilitzacions veïnals de fa uns anys.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*