Seguim

Des del govern i el grup municipal d’ERC, seguim treballant per millorar la vida dels i les vacarissenques i, especialment, dels més desafavorits. Volem transmetre alguns projectes i algunes dades d’aquests darrers mesos.
En primer lloc, el projecte Recooperem, una idea sorgida del Consorci de Residus i Benestar Social del Consell Comarcal, consistent en aprofitar l’excedència alimentària dels menjadors escolars. Aquest excedent, un cop congelat, es lliura, a través del Rebost Solidari, a totes les famílies usuàries d’aquest servei. Aquest projecte no seria possible a Vacarisses sense la participació dels Serveis Socials de l’ajuntament i Càritas Vacarisses, encarregats de gestionar-ho.
Igualment, volem informar que, des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’han convocat 8 places de plans d’ocupació. Tot i ser contractacions limitades en el temps, ajuden les persones seleccionades a reincorporar-se al món laboral i donar una oportunitat a qui estigui en una situació difícil.
El mes d’abril de 2015 Vacarisses tenia 468 aturats i, actualment, en són 415, havent reduït l’atur en 53 persones respecte a l’any passat. Són xifres positives, però insuficients. Seguirem treballant perquè aquesta xifra sigui encara més baixa, essent una de les nostres principals preocupacions.
Una altra bona notícia és que el Ple de Vacarisses va aprovar, a proposta de la Regidoria d’Habitatge, la sanció als bancs per tenir habitatges buits. Per acabar, l’ajuntament ens hem dotat d’un codi ètic i de bon govern per comprometre’ns a mantenir unes bones pràctiques des de l’administració.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*