Tancarem les escoles bressol?

Hi ha qui li agrada fer política i hi ha qui només busca conservar un lloc de treball. I és que la política ben entesa es fa, la fem tots al cap del dia. Xerrant amb els amics, opinant a la porta de l’escola… però això és la bona política. Perquè polític no se’n neix, dedicar-se a això és una manera d’ajudar als altres -o així ho entenc jo-, de dedicar-hi temps sense esperar res i on la satisfacció és veure que pots fer alguna cosa pels demés.

Però hi ha qui no ho veu així i farà el que calgui per mantenir la seva cadira. Hi ha qui entén la política com un simple lloc de treball que et dóna un sou. I és llavors quan es porten a terme determinades pràctiques totalment reprovables. Recentment, a Esquerra Vacarisses ens han arribat veus que els partits que estan a govern estan escampant determinades informacions que no són certes i entren a amenaçar directament a alguns col·lectius com el personal municipal de Vacarisses, posant en dubte la continuïtat del seu lloc de treball si ells no són reelegits a les properes municipals.

política

És molt trist arribar a la coacció per guanyar un vot. “Si no em votes no sabem què passarà amb el teu lloc de feina”, alguna cosa així estan dient. En el cas concret de les escoles bressol, ningú sap a hores d’ara quants nens es matricularan el proper any, però el que sí està clar és que la situació serà la mateixa governi qui governi. I des d’Esquerra Vacarisses fem una aposta clara per rendibilitzar les dues escoles bressol del municipi o oferir alternatives per tal que no es perdi cap altre lloc de feina a la vila. Això sí, sense amenaces! El que estan fent altres se’n diu mentir i joc brut.

Si busquem la paraula política a la Viquipèdia, trobarem moltes definicions diferents, jo em quedo amb aquesta “la política és, etimològicament, tot allò que té a veure amb la ciutadania i les seves preocupacions”. Però sembla que ara mateix, els que ens governen a Vacarisses se senten més identificats amb aquesta “també pot ser entesa com l’activitat dels que procuren obtenir el poder, retenir o la intimidació amb un fi que es vincula al bé o amb l’interès general”.

Olga Serra.
Presidenta ERC Vacarisses

Comentaris

Comentaris

One comment on “Tancarem les escoles bressol?
 1. Josep Domènech ha dit:

  L’has clavat.
  He rebut una carta on el partit del govern explica….bé, de fet no ho explica, diu quina ha estat la seva valuosa labor durant aquesta legislatura.
  M’ha cridat molt l’atenció quan diuen que “hem assumit amb el nostre pressupost” referent al tema de “prioritzar la qualitat de la formació dels nostres infants” etc….quan se sap que per exemple, el pares i mares de la bressola continuen pagant una taxa pel monitoratge de menjador que no els hi pertoca i que va a parar a les arques municipals justificat amb un “a l’ajuntament ja paguem prou”.
  Sorprenent i vergonyant és també quan es confón “cohesió social” i “projectes assistencials”. Entenc que no té res a veure cohesionar amb oferir i donar assistència a les famílies.
  “I tot això sense apujar impostos”. No cal. Prou que es va apujar escandalosament el sou el sr. Boada en un acte de “política de contenció”. I si això que dius de les escoles és veritat…… en fí……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*