Tenim feina…

Durant els propers mesos, tenim molta feina a fer. Durant aquest 2017, s’aniran desenvolupant diversos projectes (gairebé tots subvencionats), que portaran una millora en diferents espais i equipaments de la nostra vila.
Properament, hi haurà un canvi en l’enllumenat de la Colònia Gall i de la carretera d’Olesa, a l’alçada de Torreblanca I. El nou enllumenat redueix la contaminació lumínica i la despesa elèctrica. També en breu, hi haurà millores al Casal de Cultura, enfocades igualment a l’estalvi energètic i a la millora tècnica del local.
Al pavelló municipal, i a l’espera de tancar una ajuda per part de la Diputació, es reformarà el sostre d’aquest equipament i s’intentaran solucionar les goteres endèmiques en aquesta part. Igualment, es condicionaran altres espais per guanyar lloc per a les activitats dirigides i l’estalvi energètic.
Ens hem reunit amb el diputat Josep Ramon Mut, de la Diputació de Barcelona, per demanar suport tècnic als projectes d’urbanització del Ventaiol i La Creu. La resposta va ser satisfactòria i ara haurem de concretar aquests suports.
El mes de febrer passat es van realitzar les obres llargament demanades per l’Associació de Veïns de la Carena Llarga. Aquestes han consistit en rebaixar un talús que representava un perill per als conductors. Igualment, s’ha cedit un local (ja construït) a l’Associació de Veïns de la Carena Llarga, per un període de 10 anys.
Per acabar, dues últimes informacions. S’han aprovat per unanimitat (feia molts anys que no passava) les bases per a les subvencions a les entitats de Vacarisses. En aquest darrer ple, també es va aprovar l’adhesió (11 vots a favor i dues abstencions) al Pacte Nacional Pel Referèndum.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*