Toni Masana, nou president d’ERC Vallès Occidental

La nova Permanent Comarcal va ser escollida per àmplia majoria en el Congrés Comarcal
Toni Masana va ser escollit president comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya en el Congrés Comarcal celebrat al Casal Pere Quart de Sabadell el divendres 10 de juliol. Masana, alcalde de Vacarisses, substitueix en el càrrec Arés Tubau, de Rubí.

La nova Permanent Comarcal, encapçalada per Toni Masana, està integrada per:

Marina Sureda, de Cerdanyola (Secretaria d’Organització)
Rafa Homet, de Castellar del Vallès (Secretaria de Formació i Política Parlamentària)
Edu Gonzàlez, de Terrassa (Secretaria d’Imatge i Comunicació)
Oriol Rovira, de Barberà del Vallès (Secretaria de Política Municipal)
Ramon Henares, de Sabadell (Secretaria de Finances)
Olga Serra, de Vacarisses (Secretaria de la Dona)
Santi Valls, de Sabadell (Secretaria de Territori)
Jordi Umbert, de Santa Perpètua (Secretaria de Cultura)
Maria Vidal, de Sant Cugat (Secretaria d’Entorn)
Xavi Corbera, de Rubí (Secretaria d’Ensenyament)
Anna Fernàndez, de Polinyà (Secretaria de Política Sanitària)
Ona Martínez, de Terrassa, com a portaveu comarcal de les JERC

Toni Masana Permanent Comarcal

En la presentació de l’equip i del projecte, Toni Masana va destacar que la nova Permanent Comarcal treballarà en tres àmbits preferents d’actuació:

Construir la comarca
La comarca s’ha de bastir a partir d’un relat compartit de Vallès, amb polítiques comarcals pròpies desenvolupades amb visió de país:
Polítiques compartides entre municipis: El Vallès Occidental té, ara per ara, problemes i aspectes que s’han d’abordar des d’una perspectiva comuna dels diversos municipis afectats, com són, per exemple, els casos de Gallecs, el projecte ferroviari lleuger Caldes-Mollet, la B-124, el peatge de les Fonts, la C-58, l’aeroport de Sabadell, la gestió de residus o la Ronda Vallès.
Polítiques comarcals comunes: Discurs comarcal en aspectes com la necessària reindustrialització (el Vallès, motor econòmic del sud d’Europa), indústria cultural, indústria energètica (biomassa), infraestructures o espais naturals.
Àrea Vallès: És necessària, possible i desitjable una àrea metropolitana del Vallès que gestioni aspectes com el transport públic, els residus i planifiqui l’ús del territori? ERC Vallès Occidental ha de liderar aquest debat comptant amb la complicitat més gran possible del territori i d’agents socials i econòmics.

L’entorn
Teixir complicitats i aliances amb l’entorn social, econòmic, educatiu, cultural i associatiu per nodrir-nos mútuament de discurs i acció en el concepte Vallès.

Nous ajuntaments
Construirem el Nou País des dels ajuntaments. És prioritari formar i coordinar els càrrecs electes, i garantir la coherència del discurs i les polítiques municipals, del Consell Comarcal, de la Diputació, del Parlament i, quan s’escaigui, del govern de la República. – See more at: http://locals.esquerra.cat/vallesoccidental/article/27305/toni-masana-nou-president-derc-valles-occidental#sthash.GVPHzCQf.dpuf

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*