Visita al conseller Comín

El passat mes d’octubre em vaig poder reunir amb el conseller de Sanitat, el Sr. Toni Comín. Al conseller, li vàrem poder traslladar les nostres demandes per millorar l’atenció sanitària a Vacarisses.

La primera demanda, que els usuaris puguin triar entre Terrassa i Manresa a l’hora de ser atesos. Aquest principi es va perdre en l’anterior legislatura, per no fer una pressió com calia al departament.

La segona demanda, l’ampliació del CAP. Pensem que falta espai perquè els professionals puguin treballar amb òptimes condicions.

La tercera demanda, que Vacarisses passi a ser la capçalera de l’Àrea Bàsica, ja que som la població amb més habitants i situada en una àrea central.

I la quarta i última demanda, que el servei d’urgències estigui ubicat a Vacarisses, ja que, com en l’anterior cas, som la població amb més habitants.

El conseller va ser receptiu a les nostres sol·licituds i es va comprometre a estudiar-les i a treballar-hi. Nosaltres en farem un seguiment i mantindrem la pressió per aconseguir les nostres reivindicacions, que pensem que són justes i que millorarien, de ben segur, l’assistència sanitària a Vacarisses.

Reunió Toni Comín

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*